Uczniowie klasy trzeciej uczący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych przygotowali potrawy kuchni argentyńskiej.
Uczniowie klasy trzeciej kierunku technik budownictwa podczas wykonywaniua filarków międzyokiennych z cegły zwykłej na zaprawie wapiennej.
Dzisiaj jest najsłodszy dzień czyli Tłusty Czwartek, który jest dniem rozpusty i łakomstwa. Mało kto liczy kalorie, tylko cieszy się z zajadania słodkich wypieków.
Uczniowie klasy drugiej kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych również przygotowali słodkości.
Nasze pyszności przygotowane przez uczniów kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.
Uczniowie klasy pierwszej kierunku technik budownictwa podczas wykonywania nadproża łukowego z cegły zwykłej na zaprawie wapiennej,
Uczniowie klasy pierwszej kierunku żywienia i usług gastronomicznych na ostatnich zajęciach przygotowali potrawy z surowców zawierających chlorofil. Chlorofil można znaleźć na przykład w szpinaku lub innych zielonych surowcach.