Uczniowie klasy drugiej kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych podczas zajęć praktycznych przygotowali mięso saute oraz mięso o podwójnym panierunku.
Uczniowie klasy drugiej technikum budowlanego podczas ćwiczeń z łączenia ścian.
O mięsie - niebanalnie i do rzeczy. "Sztukę mięsa" sporządza się ją z mięsa gotowanego, można podawać w rosole lub z sosami.
Dnia 8 marca, z okazji Dnia Kobiet w naszej szkole odbyło się przedstawienie w wykonaniu uczniów klasy pierwszej. Młodzież biorąca udział w przedstawieniu zainscenizowała krótkie, zabawne skecze poruszające niezwykłość, nietuzinkowość oraz wybitność kobiecej natury.
Wykonanie przenikania murów z cegły zwykłej na zaprawie cementowo-wapiennej przez uczniów pierwszej klasy technikum budowlanego.
Zdrowo i kolorowo na talerzu. Uczniowie klasy pierwszej kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych przygotoali na zajęciach zdrowe potrawy z warzyw zabarwionych betalainami i karotenem.